Welke sport bij de leeftijd van je kind past

Welke sport bij de leeftijd van je kind past

Je kind wil graag sporten of als ouder wil je je kind laten kennismaken met een aantal sporten. Maar hoe kom je er nu achter welke sport bij de leeftijd van je kind past?

Welke sport bij de leeftijd van je kind past

Sporten is gezond voor kinderen. Door te sporten zijn kinderen actief bezig. Wat goed is voor de ontwikkeling en niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal vlak. Je kind wil graag sporten of als ouder wil je je kind laten kennismaken met een aantal sporten. Maar hoe kom je er nu achter welke sport bij de leeftijd van je kind past?

In dit artikel overlopen we een aantal sporten die mogelijk geschikt zijn voor je kind, ingedeeld per leeftijd. De sporten en leeftijden die we geven zijn natuurlijk slechts richtlijnen. Het kan zo zijn dat jouw kind eerder of juist later geschikt is om een bepaalde sport te beoefenen. Veel hangt ook af van de trainer, vereniging en natuurlijk het kind zelf. Voor de overzicht klik dan hier.

Share This Story

Opvoeding Kind

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>