Verzorging van de oortjes, nageltjes en oogjes van je baby.

Verzorging van de oortjes, nageltjes en oogjes van je baby.

Het is belangrijk dat de oortjes, nageltjes en oogjes van je kindje goed worden verzorgd, maar hoe doe je dit precies? De verzorging van de oortjes, nageltjes en oogjes van een pasgeboren baby, verloopt niet zoals bij een volwassen persoon.

Verzorging van de oortjes, nageltjes en oogjes van je baby.

De gehoorgang van je baby is erg gevoelig. Het is daarom niet verstandig om de oortjes van binnen schoon te maken. De nageltjes van je pasgeboren baby worden snel lang. De nageltjes zijn de eerste weken erg broos en scheuren snel. Je mag de nageltjes pas na zes weken knippen. De eerste weken kan je kindje last hebben van vieze oogjes. De viezigheid in de oogjes worden veroorzaakt door een nog niet goed werkende of niet goed geopende traanbuis. Je kunt de oogjes schoonmaken met een watje en wat afgekoeld gekookt water. Wil je meer weten over hoe je de oortjes, nageltjes en oogjes van je kindje verzorgd? Klik dan gauw hier.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>