Oefeningen voor mooie benen

Oefeningen voor mooie benen

Handige tips en adviezen om op een gezonde manier af te vallen. Oefeningen en dieettips voor slankere benen. Maar de hoofdregel is: laat afvallen geen obsessie worden, accepteer je lichaam zoals het is en maak er het beste van.

Oefeningen voor mooie benen

‘Hoe krijg ik slankere benen?’ is een vraag die we vooral als de zomer nadert steeds vaker in jullie mails terugzien. Het vooruitzicht op een strandvakantie met de daarbij behorende ‘bikini-proef’ brengt de gemoederen in beweging. In dit artikel willen we ingaan op jullie vraag en proberen om een aantal snelle en praktische tips samen te stellen voor al die vrouwen die besluiten dat het tijd is voor mooiere en slankere benen. Maar laten we vooropstellen dat je lichaamsbouw, deze grote genetische factor, een vast gegeven blijft waar niets aan te veranderen valt. Het is een vast uitgangspunt waar je je verwachtingen op moet baseren. Voor oefeningen en tip om van die mooie benen te krijgen klik dan hier.

 

Share This Story

Mooi & Fit

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>