Leuke speeltips voor samen met je kind.

Leuke speeltips voor samen met je kind.

Spelen is leuk! Samen met je kindje spelen is nog veel leuker. Omdat jij als ouder je kindje goed kent weet je vaak welke spelletjes je kleintje erg leuk vindt om te doen.

Leuke speeltips voor samen met je kind.

Herhaling is een begrip wat ook, in het samen spelen met je kindje, centraal staat. Kinderen vinden het ontzettend leuk om een spelletje heel vaak te doen. Ze begrijpen het spel en kunnen er zelf invloed op uit oefenen en dat vinden kinderen prachtig.

Spelen met je kindje kan op veel verschillende manieren, het is maar net wat er bij jullie past. De concentratieboog van je kleintje is nog niet zo groot. Wees niet teleurgesteld als het spel maar kort duurt, bedenk dat je kindje wel echt genoten heeft van deze vorm van aandacht. Neem er de tijd voor, laat zien dat je echt samen wilt spelen en wees enthousiast. Nodig je kind uit, toon zelf ook initiatief. Voor leuke speeltips kijk dan hier!

 

 

Share This Story

Opvoeding Kind

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>