Leuke en leerzame spelletjes voor je peuter

Leuke en leerzame spelletjes voor je peuter

Spelen is leuk! Samen met je kindje spelen is nog veel leuker. Omdat jij als ouder je kindje goed kent weet je vaak welke spelletjes je kleintje erg leuk vindt om te doen. En de spelletjes kunnen niet gek genoeg zijn. Maar hoe leuk is het als jullie samen spelletjes kunnen doen, waar je peuter ook nog iets van leert? Daarom hebben wij tien originele en leerzame spelletjes op een rij gezet, die je samen met je peuter kunt doen!

Leuke en leerzame spelletjes voor je peuter

Spelen is onmisbaar bij het ontwikkelen van sociale, emotionele, taalkundige en intellectuele vaardigheden. Leren door spelen begint al in de eerste maanden na de geboorte. Tijdens het spelen verkent hij niet alleen de eigenschappen van voorwerpen, maar ook zijn inventiviteit, voorstellingsvermogen, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden worden gestimuleerd. Spelen is essentieel voor een gezonde verstandelijke en lichamelijke ontwikkeling. Benieuwd naar de tien leuke maar ook leerzame spelletjes? Klik dan hier.

 

 

Share This Story

Gedrag en Houding

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>