Je gezin in balans

Je gezin in balans.

Hoe zou het voor je zijn als je gezin op rolletjes loopt. Je je eigen ambities thuis en op je werk kunt waarmaken en tegelijkertijd de kinderen de aandacht en liefde kunt geven die ze verdienen. Dat je de focus kunt houden op de dingen die je binnen je (gezins)leven echt belangrijk vindt. Hoe ziet jouw gezin er dan uit?

Je gezin in balans.

Als je meerdere factoren in je leven hebt wordt het moeilijker om je leven in balans te houden. Als moeder kunnen die factoren, werk, je huishouden, partner en kind(eren) zijn. Hoe zorg je ervoor dat je alles onder controle houdt. Dat je voor je voor je werk genoeg tijd hebt zonder dat je kind(eren) daaronder lijden. En omgedraaid.

 

Ideale situatie is dat alles in balans is. Maar hoe krijg je dat voor elkaar. Margriet Schmitz van Happy Family Life ziet het dagelijks om zich heen. Zij heeft dan ook een paar tips. Wil je hier meer over weten. Klik dan hier.

Share This Story

Gezin in Balans

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>