Je baby in bad doen

Je baby in bad doen

Een baby in bad stoppen kan zowel voor de ouder als voor het kindje een plezierige ervaring zijn. Toch zijn er een hoop ouders die erg onzeker zijn over het badderen van hun kleine spruit.

Je baby in bad doen

De eerste paar keren dat je je baby een bad geeft kunnen erg angstig zijn, het is daarom een goed idee om altijd een tweede persoon in de buurt te hebben die kan helpen. Deze persoon kan bijvoorbeeld helpen om het kindje te ondersteunen of om een handdoek te pakken die je bent vergeten klaar te leggen. Als je je baby aan het uitkleden bent en ziet dat er ontlasting in de luier zit, zorg er dan voor dat je je baby al even goed schoon maakt voordat je hem of haar in bad zet. Dit ter voorkoming van ziektes. Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het in bad doen van je baby? Klik da gauw hier voor meer info en tips.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>