Eerste Hulp Bij Ongelukken bij kinderen.

Eerste Hulp Bij Ongelukken bij kinderen.

We kunnen van kinderen niet verwachten dat ze voor hun eigen veiligheid zorgen. Kinderen zijn vliegensvlug en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het goed om te weten wat u precies moet doen wanneer er iets gebeurd. Als u een diploma Eerste Hulp heeft en/of een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen bent u in staat om op de juiste wijze hulp te verlenen.

Eerste Hulp Bij Ongelukken bij kinderen.

Hebt u dit diploma (nog) niet, dan kunt u hier enkele tips lezen over wat u wel en soms vooral niet moet doen als een kind een ongeluk(je) krijgt. Verder worden er enkele algemene regels die altijd moeten worden toegepast in geval van een ongeluk. Een voorbeeld van één van die regels is dat je altijd voor de veiligheid van uzelf, omstanders en het kind moet zorgen. Neem zo nodig maatregelen om gevaren op te heffen, bijvoorbeeld naderend verkeer, vuur, elektrische stroom. Voor alle do’s en don’ts als een kind een ongeluk krijgt, klik dan hier.

 

 

Share This Story

Voeding & Gezondheid

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>