Do It Yourself voor de handige mama’s

Do It Yourself voor de handige mama’s

In tijden van economische krimp en crisis in de economie probeert men er alles aan te doen om zelf ook een beetje te besparen. Dat kun je op allerlei manieren doen. Besparen op boodschappen, minder luxe kopen, lampjes uit. Er zijn ook leuke manieren om een paar euro’s uit te sparen en je tijd leuk te besteden.

Do It Yourself voor de handige mama’s

Ben je bijvoorbeeld een beetje uitgekeken op het kastje wat er al jaren staat of heeft je houten tafel zijn beste tijd gehad maar heb je even geen budget voor een nieuwe? Waarom knap je ze niet gewoon zelf op! De meeste meubels kun je gemakkelijk zelf opfrissen. Een houten tafel als voorbeeld. Begin met deze te ontdoen van zijn oude lak of waslaag door deze te schuren.

Hier vind je nog andere ideeën om zelf wat geld te besparen en je tijd leuk en ook creatief te besteden. Kort beschreven maar ze geven een goed idee.

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>